Få renset ud i de mønstre, der holder dig tilbage.

 

Få mere ro, overskud og balance i hverdagen.

 

Lær at bruge energi til at heale dig selv og andre.

Integrativ Healing sensommerretreat 2019

Startdato: 04. September 2019
Slutdato: 08. September 2019


Retreat for dig, der vil give slip på gammel, tung, begrænsende energi, som har brug for nye ressourcer, healing, øget kontakt til dit sande selv – din intuition, selvkærlighed og større bevidsthed om hvem du er, og hvad du skal.

Hvis du er klar til forandring på både det personlige og spirituelle niveau, hvis du vil lære, hvordan du arbejder med energi både med dig selv og andre, hvis du trænger til at få mere jordforbindelse, åbne dit hjerte mere og komme i kontakt med din intuition, så du kan få flere ressourcer, mere balance, ro og overskud.

Vi arbejder blandt andet med healing, meditationer, ceremonier og bevidsthedsøvelser til at vække nærvær og klarhed i både krop, tanker, hjerte og sjæl.

Sted: Strandgaarden på Helgenæs. Helt ude på den yderste del af Djursland midt i Danmark ligger Strandgaarden et smut fra Kattegat og omgivet af bølgende bakker og smuk natur. Vi hjælper gerne med at arrangere fælleskørsel eller sørge for afhentning, hvis du kommer med bus, tog eller fly.

Praktisk: Vi starter onsdag kl 14.30. Der er check-ind fra kl. 13.30. Afslutning søndag med frokost fra 13.00-14.00. Det er en forudsætning, at du deltager på hele kurset.  

Pris: 7975,- i enkeltværelse. 7475,- pr. person i dobbeltværelse. Prisen er inkl. fuld (primært økologisk) forplejning.

Læs mere her

Tilmeld dig dette kursus