Få renset ud i de mønstre, der holder dig tilbage.

 

Få mere ro, overskud og balance i hverdagen.

 

Lær at bruge energi til at heale dig selv og andre.

Om os

Henrik Halskov

Om os

Jane Mejlhede og Henrik Halskov har gennem mange år har arbejdet intensivt med menneskelige forandringsprocesser både for enkeltindivider og i grupper. De er begge dybt dedikerede i deres arbejde med andre mennesker, og du vil altid blive mødt med både stor rummelighed og indfølelse, men også med en direkte facon, der skærer ind til kernen af det, du har brug for at arbejde med for at skabe den forandring, du ønsker. Uanset om du kommer som kursist eller klient, er du sikker på at blive mødt med hjertevarme, kompetence og seriøsitet og med plads til både forløsende grin og gråd.

 
Jane Mejlhede arbejder som spirituel vejleder og psykoterapeut. Hun har specialiseret sig i at støtte mennesker i at komme i kontakt med deres sande, autentiske selv. Jane er oprindeligt uddannet Cand. Mag. i Dansk, Kommunikation og Psykologi og er desuden Full Akasha Initiator & Trainer, Psykoterapeut (medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter) samt NLP- & Enneagramtrainer. Hun har herudover taget en række forskellige uddannelser og kurser indenfor personlig og spirituel udvikling, healing, clairvoyance, essens-arbejde, tantra, bevidsthedstræning, meditation, mindfulness samt hjerteåbningsteknikker. Hun har desuden tidligere arbejdet på specialskoler og -institutioner med børn og unge med forskellige former for emotionelle og mentale udfordringer.
 
Henrik Halskov er direktør og ejer af Scanflavour. Han arbejder desuden med coaching, executive coaching af både enkeltpersoner og virksomheder, terapi, healing af både børn, unge og voksne samt som mentor. Bestyrelsesmedlem i flere virksomheder og foreninger. Henrik har specialiseret sig i forandringsprocesser og i arbejdet med skyggesider. Han giver sessioner i Randers, Midtjylland og over Skype. Henrik er oprindeligt uddannet levnedsmiddelsingeniør, og er siden uddannet psykoterapeut (medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter), Akasha Initiator og NLP- og Enneagram Coach Master. Han har desuden deltaget på en lang række uddannelser og kurser indenfor personlig og spirituel udvikling, hypnoterapi, shamanisme, meditation, bevidsthedstræning, mediumship og kanalisering.